$30

alcove • Lesley Chesterman • Bilingue-Bilingual

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Montreal

TBC (Montréal)

Montreal, QC

Canada

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Conférencière • Speaker : Lesley Chesterman, chef et critique gastronomique / Chef and food critic.

-Français-

Lesley Chesterman est critique et chroniqueuse gastronomique pour The Montreal Gazette depuis 1998. Son boulot s’est aussi frayé une place au sein de The Art of Eating, Gourmet Magazine, Nuvo, The National Post, Food Arts, Fool Magazine, the New York Post et Eater.com. Avant de prêter sa plume à la gastronomie, elle a complété ses classes à l’Institut de Tourisme et d’Hotellerie du Québec avant de porter un tablier professionnel de pâtissière au Québec et en France, puis plus tard comme enseignante en école de cuisine. Lesley prête aussi son expertise derrière le micro et l’écran pour Médium Large à Radio-Canada et Foodies Rock à CHOM FM. De plus, elle signe les bouquins Boulangerie et Patisserie: Techniques de Base (2001) et Flavourville: Lesley Chesterman’s Guide to Dining out in Montreal (2002 and 2003).

alcove / micro-conférences & visionnaires: alcove se veut une série de causeries, dévoilant visionnaires laissant leur trace dans l’univers grâce à leur talent, valeurs et appétit d’oxygéner l’impossible.

www.alcovemoments.com • facebook @alcovemoments • instagram @_alcove • hello@alcovemoments.com

***

-English-

Lesley Chesterman has been the fine-dining critic and food columnist for The Montreal Gazette since 1998. Her work has also appeared in The Art of Eating, Gourmet Magazine, Nuvo, The National Post, Food Arts, Fool Magazine, the New York Post and Eater.com. Prior to her career in food writing, she attended the Institut de Tourisme et d’Hotellerie du Québec for three years before working as a professional pastry chef in Quebec and in France and later a teacher in professional cooking school. Lesley also participates in radio/tv shows – Médium Large at Radio-Canada and Foodies Rock at CHOM FM. Additionally, she has written three books, Boulangerie et Patisserie: Techniques de Base (2001), and Flavourville: Lesley Chesterman’s Guide to Dining out in Montreal (2002 and 2003).

alcove / micro-conferences & visionaries: alcove is a series of live talks, featuring visionaries who are leaving their mark on the universe through their talent, values and appetite for making the impossible possible.

www.alcovemoments.com • facebook @alcovemoments • instagram @_alcove • hello@alcovemoments.com

Share with friends

Date and Time

Location

Montreal

TBC (Montréal)

Montreal, QC

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved