Atlantic Beef School: Feeding & Nutrition Management
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Offered Via Zoom- Simultaneous Translation is available.
Thursday February 10th- 7:00pm-8:30: Back to the Basics: Ruminant Nutrition 101 with Emily Stackhouse, Ph.D from UC Davis
Friday February 11th- 2:00pm-3:30pm:Backgounding and Preconditioning with Jordan L. Cox-O’Neill, Ph.D. Great Plains Livestock Consulting
Friday February 11th- 7:00pm-8:30pm: Feeding Options for Beef Cattle with Gabriel Ribeiro, DVM, PhD from U of S
Saturday February 12th- 10:30am-noon: Managing Feed Quality with Jason Brock from Sollio
******************************************************************************************************Elles seront proposées via la plateforme Zoom -Une traduction simultanée en français est disponible
jeudi 10 février- 19 h 00 à 20 h 30 : Principes de base de la nutrition des ruminants Emily Stackhouse, Ph.D from UC Davis
vendredi 11 février - 14 h 00 à 15 h 30 :préconditionnement et de semi-finition des veaux d’embouche Jordan L. Cox-O’Neill, Ph.D. Great Plains Livestock Consulting
vendredi 11 février - 19 h 00 à 20 h 30: Options d'alimentation pour les bovins- Gabriel Ribeiro, DVM, PhD from U of S
samedi 12 février 10 h 30 à 12 h 00: Gestion de la qualité des aliments pour ruminants- Jason Brock Sollio