$18

Comment préparer un poisson en croûte de sel | How-to make Salt crusted fis...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Marché de Dieppe Market

232 Rue du Marché

Dieppe, NB E1A

Canada

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Dans le cadre du Festival de la récolte 2017:

Le chef et ancien propriétaire de L'Idylle, parmi les meilleurs restaurants du Canada, Emmanuel Charretier vous montre une ancienne méthode de cuisson: la croûte de sel. Au menu: poisson en croûte de sel, sauce beurre blanc au pamplemousse, espuma au basilic et légumes primeurs. Une dégustation suivra!




As a part of Harvest Festival 2017:

Join Emmanuel Charretier, chef and former owner of L'Idylle, among the best restaurants in Canada, while he demonstrates the old method of cooking: the salt crust. On the menu: fish in a salt crust, white butter sauce with grapefruit, espuma with basil and vegetables. A delicious tasteing to follow!

Share with friends

Date and Time

Location

Marché de Dieppe Market

232 Rue du Marché

Dieppe, NB E1A

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved