$60

cookin' with Veena @bighicurry

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Restaurant Bighi Curry

1659 Rue Ontario Est

Montréal, QC H2L 1S8

Canada

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

(L'anglais suit)
Venez à cuisiner dans l'espace délicieux, "happening" -- Bighi Curry -- avec la chef indien, Veena et le chef Huriel de Bighi:

Au menu:
Papadums en entrée
• Pois chiches en sauce au poulet au beurre: Nous ferons la version végétarienne avec des pois chiches, mais vous pouvez ajouter du poulet, etc. à votre sauce à la maison.
• Pulao de pois et cumin (plat de riz savoureux)
• Salade de concombre (recette du Maharashtra, l'état natal indien du chef,)
• Halwa aux carottes (Dessert)

Réservez avec Bighi avant le 15 novembre avec Bighi par téléphone (514) 379-4443 ou envoyez un message par Facebook.

Le poulet au beurre utilise du garam masala et d'autres épices chauffantes qui apporteront du réconfort et de la joie pendant les froides journées d'hiver! Et Halwa aux carottes est un délicieux dessert chaud.

La soirée inclut de la musique indienne (au-delà de Bollywood!) Et des légendes liées à la nourriture. Veena est aussi une écrivaine.http://www.veenago.com/slurrrrp/fr

Vous obtiendrez des recettes détaillées qui incluent des versions végétaliennes de pois chiches dans la sauce au poulet au beurre et à la carotte Halwa. Et une liste d'épiceries indiennes à Montréal.

Les billets coûtent 60 $ et comprennent la classe de maître et le repas.

Les boissons seront également disponibles.

Let's get cookin' at the delightful, happening space, Bighi Curry, with Indian home-chef, Veena and Bighi's Chef Huriel in attendance:

On the menu:
Papadums as starters
• Chickpeas in Butter Chicken Sauce: We'll make the vegetarian version with chickpeas, but you can add chicken, etc to your sauce at home.
• Peas & Cumin Pulao (flavourful rice dish)
• Cucumber Salad (recipe from the Chef's Indian home-state, Maharashtra)
• Carrot Halwa (Dessert)

BOOK BY NOV. 15 WITH BIGHI, Ph: (514) 379-4443. OR SEND THEM A MSG. ON FACEBOOK.

Butter chicken uses garam masala and other warming spices that will bring comfort & cheer on cold winter days! And Carrot Halwa is a delicious warm dessert.

Evening includes Indian music (beyond Bollywood!) and food-related legends and stories from Veena, who is also a writer.
http://www.veenago.com/slurrrrp/

You will get detailed recipes that include vegan versions of Chickpeas in Butter Chicken Sauce and Carrot Halwa. And a list of Indian groceries in Montreal.

Tickets are 60$ and include the masterclass and the meal.
Drinks will also be available

Share with friends

Date and Time

Location

Restaurant Bighi Curry

1659 Rue Ontario Est

Montréal, QC H2L 1S8

Canada

View Map

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved