$105

Multiple Dates

COOKING LIKE A CHEF - Edible Flowers & Herbs / COMME UN CHEF - Les fleurs c...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during the class will be eaten at the end.

Restaurant-quality dishes, for beginners who want something more...Learn how to bring your dish to new heights with edible flowers and fresh herbs.

MENU: Nasturtium Flower Salad, Orchid Vinaigrette - Wild Salmon Cake, Begonia Crème-Fraiche - Red Wine Poached Pears and Pansies - Vinegar and Oils with Fresh Herbs



Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get it.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !

Les recettes confectionnées seront dégustées à la fin du cours.


Comme dans les restaurants mais pour les débutants... Apprenez comment rehausser vos plats avec des fleurs comestibles et des fines herbes.

MENU : Salade de capucine vinaigrette au vinaigre d'orchidées, Gâteau de saumon sauvage, crème-fraîche aux bégonias, Poire pochée au vin rouge et pensées, Vinaigre et huiles aromatisées aux herbes fraiches


Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved