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KNIFE SKILLS - Composed Salads / TECHNIQUES DE COUPE - Les salades composée...
Event Information
Description
Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during this class will be ready for you to go home with.
Practice techniques to give you confidence, and help you be more efficient in prepping your meals. Get inspired by seasonal root vegetables transformed into tasty salads.
Menu: Beets, Carrots, Celery Roots and Pissaladière
Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get it.
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Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !
Les recettes confectionnées seront prêts à apporter.
Allumette, Brunoise, Julienne and Paysanne - maîtrisez toutes ces techniques qui sont essentielles dans la réalisation de plats.
Menu : Betteraves, Carottes, Céleri Rave et Pissaladière
Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca