$95

Multiple Dates

KNIFE SKILLS - How to Use a Chef's Knife / TECHNIQUES DE COUPE - Couteau du...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during this class will be ready for you to go home with.

Allumette, Brunoise, Julienne and Paysanne - get the skills you'll need to be more efficient in prepping vegetables.

Menu: Dishes inspired by Squash, Celery Roots, Beets, Carrots, Parsnips, Turnips, and Potatoes


Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get it.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !

Les recettes confectionnées seront prêts à apporter.

Brunoise, julienne, haché, ciselé vous serez inspiré par les différentes coupes.

Menu : Mets inspirés des Courges, Céleri rave, Carottes, Panais, Navet, et Pomme de terre


Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved