KNIFE SKILLS - Mushrooms / TECHNIQUES DE COUPE - Champignons
$95
KNIFE SKILLS - Mushrooms / TECHNIQUES DE COUPE - Champignons

KNIFE SKILLS - Mushrooms / TECHNIQUES DE COUPE - Champignons

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during this class will be ready for you to go home with.

Mushrooms from Farrellton, Qc...Learn how to select, how to chop, how to marinating, how to cook.

Menu: Enoki, Eryngii, Oyster, Shineji, Button


Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get it.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !

Les recettes confectionnées seront prêts à apporter.

Allumette, Brunoise, Julienne and Paysanne - maîtrisez toutes ces techniques qui sont essentielles dans la réalisation de plats.

Les champignons de Farrellton, Qc...Comment choisir, couper, mariner et cuire les champignons d’élevages

Menu : Flammuline jaune, Pleurotes Érigé, Pleurotes, Shineji de l’hêtre

Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Date and Time

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved