KNIFE SKILLS - Veggies / TECHNIQUES DE COUPE - Les légumes
$95
KNIFE SKILLS - Veggies / TECHNIQUES DE COUPE - Les légumes

KNIFE SKILLS - Veggies / TECHNIQUES DE COUPE - Les légumes

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during this class will be ready for you to go home with.

Practice techniques to give you confidence, and help you be more efficient in prepping our meals.

Menu: Beet Carpaccio, Mushrooms Salsa, Onion Tart and Chopping techniques!


Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get it.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !

Les recettes confectionnées seront prêts à apporter.

Allumette, Brunoise, Julienne and Paysanne - maîtrisez toutes ces techniques qui sont essentielles dans la réalisation de plats.

Menu : Carpaccio de betteraves, Salsa de champignons sauvages, Tarte à l’oignons et d'autres techniques de coupe!


Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Date and Time

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved