MASTER THE BASICS - Braising, Part 2 / MAÎTRISER LES BASES - Braiser, partie 2
$95
MASTER THE BASICS - Braising, Part 2 / MAÎTRISER LES BASES - Braiser, partie 2

MASTER THE BASICS - Braising, Part 2 / MAÎTRISER LES BASES - Braiser, parti...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during the class will be eaten at the end.

More dishes inspired by the basic braising technique. Great Comfort Food for Cold Winter Days!

Menu: Coq au Vin, Veal Blanquette, Bœuf Bourguignon


Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get in.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !

Les recettes confectionnées seront dégustées à la fin du cours.


En mettant vos mains à la pâte, maîtrisez les bases de la cuisson. Plats de cuisine Confort.

Menu : Coq au Vin, Blanquette de veau, Bœuf Bourguignon


Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Date and Time

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved