$95

Multiple Dates

MASTER THE BASICS - Cold Soups / MAÎTRISER LES BASES - Les soupes froides

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during the class will be eaten at the end.

Get inspired by the basic techniques that will help you create succulent cold soups!

Menu: Beet and Blueberry Borscht, Melon Basil, Pear and Watercress, Avocado Gaspacho

Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get in.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir ! Les recettes confectionnées seront dégustées à la fin du cours.

Maîtrisez les bases pour créer une soupe froide. Idéal pour les chaudes journées d’été.

Menu : Bortsch aux betteraves et aux bleuets, melon basilic, poires et cressons, Gaspacho d’avocats et de crevettes.

Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved