$105

Multiple Dates

MASTER THE BASICS - Fish / MAÎTRISER LES BASES - Le poisson

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during the class will be eaten at the end.

A class dedicated to mastering the secrets of preparing and cooking fish.

March 15th Menu: Seafood Chowder, Braised Walleye, Poached Salmon

March 21st & April 26th Menu: Pan Seared Trout, White Wine Sauce, Orange and Leeks Braised Flounder

*Sustainable ecofriendly Canadian fish.


Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get it.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !

Les recettes confectionnées seront dégustées à la fin du cours.

Une session afin de mieux maîtriser les secrets des marinades et des cuissons du poisson.

Menu du 8 février : Saumon Sauvage Grillé, Rouget mariné, Flétan Poché *Les poissons cuisinés sont de pêche écoresponsable Canadienne

Menu du 15 mars : Chaudrée de fruit de mer, Doré braisé, Saumon

Menu du 21 mars et 26 avril : Filet de truite poêlé sauce vin blanc, Plie Braisé aux agrumes et poireaux


Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved