$105

Multiple Dates

MASTER THE BASICS - Fish Soups / MAÎTRISER LES BASES - Les soupes à base de...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during the class will be eaten at the end.

An afternoon dedicated to mastering the secrets of preparing and cooking fish-based soups.

Menu: Seafood Chowder, Creamy Lobster Bisque, Mussels Soup

*Sustainable ecofriendly Canadian fish.


Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get it.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !

Les recettes confectionnées seront dégustées à la fin du cours.

Une petite matinée afin de mieux maîtriser les astuces des préparations et des cuissons des soupes de poisson.

Menu : Chaudrée de fruit de mer, Bisque, Soupe aux moules et safran

*Les poissons cuisinés sont de pêche écoresponsable Canadienne


Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved