$105

MASTER THE BASICS - Maple Syrup / MAÎTRISER LES BASES - Le sirop d'érable

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during the class will be eaten at the end.

You’ll be surprised at what you can create with maple syrup!

Menu: Maple Salmon Tartar, Maple Curried Veal, Maple Parfait


Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get it.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !

Les recettes confectionnées seront dégustées à la fin du cours.

Le printemps arrive, la saison des sucres aussi. Voici un atelier sur le sirop d’érable.

Menu : Tartare de saumon à l’érable, Cari (fait maison) de veau a l’érable, Parfait Glacé à l’érable

Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Date and Time

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved