MASTER THE BASICS - Mollusks / MAÎTRISER LES BASES - Les mollusques
$105
MASTER THE BASICS - Mollusks / MAÎTRISER LES BASES - Les mollusques

MASTER THE BASICS - Mollusks / MAÎTRISER LES BASES - Les mollusques

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during the class will be eaten at the end.

A class dedicated to mastering the fundamentals of cooking mollusks. How to choose, clean and prepare them.

Menu: Oysters, Mussels, Clams

Hot oyster white wine, Mussels Saffron and Salted Herbs, Clams Chowder

*Sustainable ecofriendly Canadian crustaceans


Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get in.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !

Les recettes confectionnées seront dégustées à la fin du cours.


Afin de mieux maîtriser les secrets des cuissons des mollusques. Connaître les bases telles que de choisir, habiller et cuisiner les mollusques

Menu : Huitres, Moules et Palourdes

Huitres chaudes vin blanc, Moules au safran et herbes salées, Chaudrée de palourdes *Les crustacés sont de pêche écoresponsable Canadienne


Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Date and Time

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved