MASTER THE BASICS - Stocks & Soups / MAÎTRISER LES BASES - Les fonds et les soupes
$95
MASTER THE BASICS - Stocks & Soups / MAÎTRISER LES BASES - Les fonds et les soupes

MASTER THE BASICS - Stocks & Soups / MAÎTRISER LES BASES - Les fonds et les...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during the class will be eaten at the end.

Master the science behind stocks. You’ll be surprised at what you will learn!

Menu: Vegetable Stock and Soups, Chicken Stock to Farmer Soup, Crustacean Stock to Creamy Lobster Bisque


Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get in.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir ! Les recettes confectionnées seront dégustées à la fin du cours.

Les fonds, la pierre angulaire des soupes!

Menu : Du fond de légumes à une soupe à l’oignions, du fond de volaille à un potage cultivateur, du fond de crustacés à une Bisque


Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Date and Time

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved