$105

Multiple Dates

MASTER THE BASICS - Vegan Gluten-Free Desserts / MAÎTRISER LES BASES - Les...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Event description

Description

C'est Bon Cooking - École culinaire

Three hours of hands-on instruction and plenty of fun with Chef Georges Laurier, former Chef and Co-Owner of Laurier sur Montcalm. All recipes made during the class will be eaten at the end.

Chef Danielle Rochon and Chef Georges Laurier will highlight a vegan dessert menu with a seasonal flair and a classic twist.

Menu: Apple pudding, Dream Squares, Peanut Butter Cookies, and Coconut Ice Cream

**menu includes peanuts and soy but is gluten free



Registration closes 2 days before the course date, however email us at info@cestboncooking.ca to see if you can get in.


****

Trois heures d'enseignement avec le chef Georges Laurier, Chef et co-propriétaire du défunt Laurier sur Montcalm. Mains à la pâte et bien du plaisir !

Les recettes confectionnées seront dégustées à la fin du cours.


La chef Danielle Rochon et le chef Georges Laurier prépareront un menu de desserts végétaliens et exempt de gluten.

Menu : Pudding aux pommes, Carrés, Biscuits au beurre d'arachides, et "Crème" glacée au noix de coco

**Les plats peuvent contenir des noix et du soya, mais sont sans gluten.


Date limite pour s'inscrire : 2 jours avant le cours. Après ça, communiquez avec nous par courriel pour voir si vous pouvez toujours vous inscrire : info@cestboncooking.ca


Share with friends

Location

C'est Bon Cooking

208 Dalhousie St.

Ottawa, Ontario K1N 7C8

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved