Mise conserve et fermentation 101 // Canning and fermentation 101

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Santropol Roulant

111 Rue Roy Est

Montreal, QC H2W 1M1

Canada

View Map

Event description
Apprenez les bases de la mise en conserve et la fermentation avec Karen! // Learn the basics of canning and fermentation with Karen!

About this Event

---- English follows ----

Karen, une bénévole de la popote roulante et experte de la mise en conserve est très heureuse de nous partager ses recettes et histoires familiales. Avec beaucoup de nostalgie et charisme Karen vous démontrera comment conserver vos légumes préférés pour les déguster tout au long de l'année!

Venez apprendre les bases de la mise en conserves et de la fermentation avec nous!

Mercredi 25 septembre de 17h à 20h

Où : cuisine du Roulant, 111, rue Roy Est

Coût : contribution suggérée de 15 $ à 25 $ (payez selon vos moyens)

Menu :

Fermentation : Choucroute au chou vert et mauve

Mise en conserve : Confiture aux prunes

--------------------------------------------------------------------------

Karen, a Meals-on-Wheels volunteer and experimented canner is excited to share with us her family's recipes and stories. With lots of charisma and nostalgia, she will show us how we too can preserve our favourite produce and enjoy them all year long.

Wednesday, September 25th from 5 pm - 8 pm

Where: The Roulant kitchen, 111 Roy East

Suggested contribution of $15-$25 (pay what you can)

On the Menu:

Fermentation: Sauerkraut with green and purple cabbage

Canning: Plum Jam

Date and Time

Location

Santropol Roulant

111 Rue Roy Est

Montreal, QC H2W 1M1

Canada

View Map

Save This Event

Event Saved