$50 – $70

MOLE 101

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Centrale culinaire

311-5333 Avenue Casgrain

Montréal, QC H2T 1X3

Canada

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Description

Learn all about mole, the Mexican pepper-based sauce! Chef Maurin Arellano will be teaching on:
- How to prepare and use it
- The different kinds of mole
- The various peppers used in Mexican cuisine.

The workshop will be followed by a meal. On the menu:
- Enchiladas de pollo o vegetarianas en mole casero con queso fresco (chicken or vegetarian enchiladas with fresh cheese)
- Ensalada ligera (green salad with a light vinaigrette)
- Flan tradicional (traditional flan)

For the mole with chocolate, we will be using products from the fair-trade chocolatier Chocolats Monarque.

$60 / pp
$70 / pp with 2 glasses of wine
+ taxes

This course will be given in English, but a translation to French or Spanish is available.
—-

Apprendre tout sur le mole, la sauce mexicaine à base de piments desséchés!

Chef Maurin Arellano nous apprendra:
- Comment le préparer
- Les différents types de mole
- Les piments utilisés dans la cuisine mexicaine

Cet atelier inclut un repas:
- Enchiladas de pollo o vegetarianas en mole casero con queso fresco (enchiladas végétariens ou au poulet avec fromage frais)
- Ensalada ligera (salade verte avec vinaigrette legere)
- Flan trandicional (un flan traditionnel)

Pour le mole avec cacao, nous utiliserons les produits équitables du chocolatier Chocolats Monarque.

Cet atelier sera donné en anglais, avec traduction en français et espagnol possible.

$60 / pp
$70 / pp avec 2 verres de vins
+ impots

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Centrale culinaire

311-5333 Avenue Casgrain

Montréal, QC H2T 1X3

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