Sold Out

SAISONS Spring 2018 Celebration

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Venue to be announced soon

Montreal, Quebec

Canada

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

SAISONS est une série de repas saisonniers mis en scène dans un cadre unique et mettant en vedette des chefs travaillant avec des ingrédients régionaux et de saison et dont la mission est de promouvoir la cuisine distincte du Québec.

Notre chef invitée pour le souper de ce printemps est Emily Campeau, sommelière au Candide mais aussi chef chevronnée qui a travaillé dans plusieurs grands restaurants en Amérique du Nord et en Europe, tel que Racines (New York), Fish la Boissonerie (Paris) et Hélène Darroze (Paris). Emily reprendra son couteau de chef et cédera sa place à John Winter Russell et Marina De Figueiredo, chefs du Candide, qui s'occuperont du vin et du service pour la soirée. Emily a invité son meilleur ami, le talentueux Jaime Andrew Younge, chef et partenaire du Sunday in Brooklyn à la rejoindre en cuisine. Et vous n'aurez rien à apporter avec vous puisqu'Emily s'occupera de tout!

Our guest chef for the spring dinner is Emily Campeau, the sommelière at Candide who is also an experienced chef who worked in several great restaurants in North America and Europe, such as Racines (New York), Fish la Boissonerie (Paris), and Hélène Darroze (Paris). Emily will be trading in her bottle opener for her chef's knife, and trading places with John Winter Russell and Marina De Figueiredo, the Candide chefs, who will be taking care of the wine and service. Emily has invited her best friend and talented cook Jaime Andrew Younge, chef and partner at Sunday in Brooklyn, NY, to join her in the kitchen. Emily will be taking care of everything!

Date and Time

Location

Venue to be announced soon

Montreal, Quebec

Canada

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved