Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

[UPDATED AGENDA] Planning Session #4: Pan Canadian Hydrogen Fuel Cell Demonstration & Integration Trial: Phase I

Canadian Urban Transit Research & Innovation Consortium

Monday, 30 April 2018 from 8:30 AM to 3:00 PM (EDT)

[UPDATED AGENDA] Planning Session #4: Pan Canadian...

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee GST/HST Quantity
General Admission 30 Apr 2018 $25.00 $1.72 $3.47
Speaker Ticket 30 Apr 2018 Free $0.00 $0.00

Share [UPDATED AGENDA] Planning Session #4: Pan Canadian Hydrogen Fuel Cell Demonstration & Integration Trial: Phase I

Event Details

Registration is now open for the Fourth Technical Planning Session of the project mentioned above, which will be held at York Region Transit/VIVA Bus Depot located at 55 Orlando Ave, Richmond Hill on 30th April between 8:30 am and 3:00 pm.

Due to space restrictions, we would like to ask that transit agencies and industrial parties only send a maximum of two representatives per organization to this session.

Please be advised that the report for the Third Technical Planning Session, held at Simon Fraser University on 1st February 2018 is now available for download here.

The agenda for this meeting is now available below.

We hope you can join, or continue to support, this effort to help commercialize and advance the adoption of hydrogen fuel cell vehicles and buses in Canada.

Sincerely,

Dr. Garret Duffy, CUTRIC-CRITUC

--------------------------------------------

4e session de planification : Projet pancanadien de démonstration et d'intégration de véhicules à piles à combustible (HFC-Hydrogen Fuel Cell)

L'inscription est maintenant ouverte pour la quatrième session de planification technique du projet mentionné ci-dessus, cette session aura lieu au Transit/VIVA Bus Depot de York Region Transit situé au 55 Orlando Ave, Richmond Hill le 30 avril entre 8h30 et 15h00.

En raison des restrictions d'espace, nous aimerions demander aux agences de transport et aux partenaires industriels d'envoyer un maximum de deux représentants par organisation à cette session.

Veuillez noter que le rapport de la Troisième Session de Planification Technique, qui a eu lieu à l'Université Simon Fraser le 1er février 2018, peut maintenant être téléchargé ici.

Nous espérons que vous pourrez vous joindre à nous , ou continuer à soutenir cet effort pour aider à commercialiser et faire progresser l'adoption de véhicules et d’autobus à pile à combustible à l’hydrogène au Canada.

Sincèrement,

Dr. Garret Duffy, CUTRIC-CRITUC

Fourth Planning Session: Pan Canadian Hydrogen Fuel Cell Demonstration & Integration Trial: Phase I

Agenda

TIME

Organization

Presenter/Representative(s)

Affiliation

8:30 am - 8:40 am

Welcome and Opening (10 min)

Josipa Petrunic

CUTRIC

8:41 am - 9:11 am

Summary of last session (30 min)

Parvathy Pillai

CUTRIC

9:12 am - 9:22 am

FCEB Integration: Motivation and Initial Planning (10 min)

Pri Uthayakumar

York Region Transit

9:23 am - 9:28 am

Questions (5 min)

Floor

 

9:29 am - 9:39 am

MiWay's Plan for FCEB integration (10 min)

Geoff Marinoff

MiWay

9:40 am - 9:45 am

Questions (5 min)

Floor

 

9:46 am - 10:06 am

Planning and Integrating FCEBs: the SARTA Experience (20 min)

Kirt Conrad

Stark Area Regional Transit Authority (SARTA)

10:07 am - 10:12 am

Questions (5 min)

Floor

 

10:13 am - 10:33 am

Specifying FCEB storage requirements: case studies (20 min)

Rob Adams

Marathon Technical Services

10:34 am - 10:39 am

Questions (5 min)

Floor

 

10:40 am - 10:55 am

Coffee Break

 

CUTRIC

10:56 am - 11:26 am

Strategic Innovation Fund (Stream 4): Application Rules (30 min)

Josipa Petrunic

CUTRIC

11:27 am - 11:57 am

Project Budgeting Outline and Discussion (30 min)

Josipa Petrunic

CUTRIC

11:58 am - 12:24 pm

Lunch

   

12:25 pm - 12:55 pm

Project Budgeting Outline and Discussion contd. (30 min)

Josipa Petrunic

CUTRIC

12:56 pm - 2:26 pm

Project Timeline and Next Steps (90 min)

Josipa Petrunic

CUTRIC

Have questions about [UPDATED AGENDA] Planning Session #4: Pan Canadian Hydrogen Fuel Cell Demonstration & Integration Trial: Phase I? Contact Canadian Urban Transit Research & Innovation Consortium

Save This Event

Event Saved

When & Where


York Region Transit
55 Orlando Avenue
Richmond Hill, ON L4B 0B4
Canada

Monday, 30 April 2018 from 8:30 AM to 3:00 PM (EDT)


  Add to my calendar
[UPDATED AGENDA] Planning Session #4: Pan Canadian Hydrogen Fuel Cell Demonstration & Integration Trial: Phase I
Things to do in Richmond Hill Networking Science & Tech

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.